Coaching & therapie

Iedereen streeft er naar om gelukkig te zijn en zich in balans te voelen. Doordat we in ons leven soms (moeilijke) gebeurtenissen meemaken lukt dit niet altijd.

Heb je wel eens:

Wil je dit met iemand delen en hier aan werken door de hindernissen aan te gaan?

“Krachtzinnig is er voor jou. Ontdek bij mij wat jouw leven zinvol, positief en krachtig maakt!"

Daarnaast zitten we vaak onbewust vast in bepaalde patronen, die ongewenst gedrag in stand houden. Als therapeut begeleid ik jou in het onderzoeken van welke klachten jouw leven, op welke manier beïnvloeden en hoe je hier op een meer constructieve manier mee om zou kunnen gaan, waardoor de balans en het geluk terugkeren.

Zo kan ik je helpen met probleemsituaties binnen je gezin, op jouw werk of in je relatie. Ook ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van het verwerken van verlieservaringen.

Als psychodynamisch therapeut beschik ik over diverse behandeltechnieken, waardoor ik kan aansluiten bij verschillende hulpvragen en jou een persoonlijke coachstijl kan aanbieden.

Het doel van ons traject is dat jij een sterker zelfbeeld creëert, jij weer in je kracht komt te staan en hierdoor het beste uit jezelf kunt halen. Hiervoor zal het nodig zijn dat je oude gedragspatronen herkent, gebeurtenissen verwerkt en nieuwe zelfinzichten krijgt om mee verder te kunnen. 

Voorbeelden van therapievormen die zouden kunnen worden ingezet zijn:

Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact met mij op

Klik hier
Website laten maken door Modual.